21.08.2019.

Kvalitet, inovativnost i kontinuitet u unapređivanju poslovanja kompanije EXTREME INTIMO, članice PKZS, prepoznati su i nagrađeni priznanjem “Najbolje iz Srbije 2019” u kategoriji modnih brendova, koje dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Nagrada “Najbolje iz Srbije” uručuje se od 2004. godine, a zanimljivo je da  je prva nagrada u kategoriji modnih brendova i pre 15 godina prilikom prve dodele, pripala kompaniji Extreme Intimo, koja je više puta nagrađivana i u drugim kategorijama. U obrazloženju PKS navodi se da je nagrada  dodeljena zbog prepoznatih rezultata duži niz godina, ali i konstantnih unapređenja poslovanja u skladu sa najuspešnijim poslovnim praksama. Podsećamo da je ove godine Extreme Intimo osvojio i Disney nagradu za „Product launch of the year“ za svoj strastven i posvećen rad u oživljavanju Disney likova.

Za priznanje „Najbolje iz Srbije 2019“ u konkurenciji je bilo  skoro 270 brendova, što je najviše do sada. Na svečanosti pod sloganom “Ideje nas vode”, održanoj u hotelu Hyatt Regency, ove godine uručena su priznanja za 30 brendova u 21-oj  kategoriji.

Miroljub Aleksić, potpredsednik Privredne komore Srbije naglasio je da su nagrađene najbolje domaće firme, proizvodi i proizvođači,  kompanije zapošljavaju značajan broj ljudi I koje su veliki izvoznici i pokretači srpske privrede,.

“Nagrada „Najbolje iz Srbije“ je podrška PKS i Vlade Srbije domaćim kompanijama, koje predstavljaju našu zemlju ne samo na domaćem i regionalnom,  već i na svetskom tržištu”, ocenio je Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Primajući nagradu, marketing direktor kompanije Extreme Intimo,  Stefan Ivanović, istakao je da je priznanje potvrda prepoznavanja ulaganja u sprovođenje najbolje poslovne prakse i rezultat inovativnosti I posvećenosti svih zaposlenih kojih u ovom trenutku ima preko 550. Ivanović se zahvalio kupcima koji su ukazali poverenje ovom brendu.

Kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, a obuhvataju tržišno finansijske kriterijume, glasove stručne javnosti, članova žirija i  potrošača.

„Najbolje iz Srbije 2019“ birao je žiri u kome su bili predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, Privredne komore Srbije i istaknuti stručnjaci iz sveta marketinga, komunikacija i medija, zaštite potrošača.

Laureati su dobili plaketu, pravo korišćenja znaka „Najbolje iz Srbije 2019“ u promotivnim kampanjama, kao i kontinuiranu promociju.