Goran Lapčević

Societe Generale Srbija regionalni direktor

www.otpsrbija.rs

Goran Lapcević je inicijator osnivanja i jedan od osnivača Poslovnog Kluba Zapadne Srbije i za njega stoji dvadeset petogodišnje iskustvo u radu sa privredom Zapadne Srbije.

U svojoj bogatoj profesionalnoj karijeri savetovao je lokalne privrednike i finansijere u medusobnim odnosima kao savetnik na programima zapošljavanja u Nacionalnoj Službi za Zapošljavanje, kao saradnik na procenama kapitala u procesu privatizacije, kao ovlasćeni računovoda i kao sudski veštak.

Dragoceno iskustvo u celovitom sagledavanju poslovanja privrede regiona je izgradio kao Sekretar Regionalne privredne komore (2000 – 2001), i kao Pomocnik Nacelnika Zlatiborskog okruga (1990-2000)

Od 2002 godine je zaposlen u Societe Generale banci koja je bila prvi strani poslodavac koji je započeo poslovanje u Užicu. Pozicija Regionalnog Direktora za rad sa privredom za Zapadnu Srbiju na kojoj se nalazi od 2005. godine pružila mu je mogucnost da spoji dobra iskustva korporativnog poslovnog ponašanja i tradicionalizam srpskih privrednika.

Vrednost za koju se svakodnevno zalaže je lični primer za koji smatra da je uslov svih uslova u poslovanju. Duboko veruje i u kucno vaspitanje i zdrav razum kao osnovu kvalitetnog rada svakog posla.

Po formalnom obrazovanju je diplomirani ekonomista. Oženjen je, otac jednog deteta.